Ons portfolio

Bekijk al onze projecten!

Piet Hein

Onze klant wilde een brochure uitbrengen en de brochure moest in een unieke verpakking. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! We produceerde een hardcover brochure die in een opmaat gemaakte feestelijke doos kwam te liggen. De brochure kan uit de doos worden gehaald door middel van een lintje! Dit resulteerde in “wéér..

Onze opdrachtgevers aan het woord

Referentie van Marcel van Breda
Tromp is net als Schmidt een typisch Rotterdams bedrijf die graag de mouwen opstroopt voor haar klanten. Het is een specialistisch team met veel vakkennis, ze zijn flexibel en leveren kwaliteit! Daarom werken wij al meer dan 20 jaar met Tromp Drukkerij.

Marcel van Breda
Directeur Schmidt Zeevis

Referentie van Thierry Plas
Tromp drukkerij is te omschrijven als : ‘What you see is what you get’. Deze Rotterdamse mentaliteit maakt onze samenwerking zeer aangenaam. Daarnaast is Tromp een meedenkend bedrijf. Tijdens het proces word je van het begin tot het eind geadviseerd om uiteindelijk een geweldig resultaat neer te zetten. Zo wordt onze samenwerking telkens naar een hoger niveau getild.

Thierry Plas
Calex, DTP'er

Op Tromp Drukkerij kun je vertrouwen. Het contact is prettig, de kwaliteit is altijd goed. En ze zijn flexibel wanneer nodig! Het fijne is dat je altijd op een goed advies kunt rekenen, of het nu om papiersoorten gaat of hoe de kleuren overkomen. Ze verstaan hun vak!

Evides Waterbedrijf, Communicatieadviseur & Woordvoerder