Skip to main content

WILT U VERPAKKINGEN LATEN BEDRUKKEN IN DE REGIO ROTTERDAM?

Tromp Print & Packaging is uw partner voor al uw verpakkingsdrukwerk

Verpakking bedrukken in de regio Rotterdam

Tromp Print & Packaging is dé specialist op het gebied van verpakkingen bedrukken in de regio Rotterdam. Als u op zoekt bent naar bedrukte verpakkingen dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al 3 generaties verzorgen wij het drukwerk voor het MKB segment en hebben jarenlange ervaring in het bedrukken van diverse verpakkingen.

Op maat gemaakte verpakkingen ontwikkelen, bedenken en produceren is waar wij energie van krijgen. Stuur uw product naar ons op en wij bedenken er een mooie, bijzondere verpakking voor. Ons team van deskundige kunt u benaderen voor zowel kleine als grote oplage bedrukte verpakkingen. Onze inkleurders hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in verschillende druktechnieken en papiersoorten. U heeft zelf dus geen enkele kennis nodig, want dan hebben wij al!

Bij de productie proberen wij zo min mogelijk het milieu te belasten. (MVO) Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden wij enorm belangrijk en daarom hebben wij onze productieprocessen zo transparant, ordelijk en overzichtelijk mogelijk ingericht. Ons MVO-beleid komt tot uiting in meerdere onderdelen van het productieproces.

Heeft u zelf ideeën voor een verpakking voor uw product? Tromp zal samen met u uw wensen bespreken en waar nodig passend advies geven. Er is geen verpakking die wij niet kunnen maken. Bekijk onze verpakkingen om ideeën op te doen of neem direct contact met ons op! Wij zijn gevestigd in de Spaanse Polder en makkelijk te bereiken via de A16 (afslag Rotterdam/Den Hague Airport)

Bekijk onze verpakkingen

Onze andere drukwerk producten

Naast verpakkingen bieden wij ook ander drukwerkproducten aan zoals; huisstijl, drukwerk, direct mail en meer.

Bekijk ons overig drukwerk

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.