Skip to main content

Luxe doosjes bedrukken

Bent u op zoek naar een partij die luxe doosjes kan bedrukken?

TROMP is de verpakkingsdrukkerij voor uw luxe bedrukte doosje!

 

Wilt u luxe doosjes laten bedrukken in de regio Rotterdam? Dan is Tromp Print & Packaging de partij voor u! Al enkele decennia verzorgt Tromp drukwerk en verpakkingen op maat voor een verscheidenheid aan klanten in de regio Rotterdam en ver daarbuiten. Onze jarenlange ervaring resulteert in langdurige relaties met onze tevreden klanten.

Van luxe doosjes, verpakkingen en dozen tot aan sleeves, labels en etiketten, Tromp maakt ze graag! Alles gebeurt in-huis en dat biedt veel voordelen, zoals dat wij snel kunnen schakelen indien nodig. Daarnaast houden we zelf de regie over de kosten, kwaliteit en de levering. Hierdoor kunnen wij vrijwel aan iedere wens voldoen als het gaat om verpakkingen en andere drukwerkdiensten.

U heeft geen enkele voorkennis nodig om bij ons een aanvraag te kunnen doen. Het deskundige team van experts staat klaar om u van advies te voorzien. Stuur ons uw product en wij bedenken een unieke verpakking . Heeft u zelf een idee voor een mooie verpakking, dan horen wij dat natuurlijk graag! Tromp verzorgt het gehele traject van A tot Z!

Bekijk onze verpakkingen

Onze andere drukwerk producten

 

Naast het maken van bijzondere verpakkingen verzorgen wij een breed palet aan andere drukwerkproducten zoals; enveloppen, kalenders, visitekaartjes, notitieblokken, bureauleggers, stickers, posters, verpakkingen, banners, offerte- en presentatiemappen, displays, kalenders, boeken, jaarverslagen, catalogi, flyers, folders en magazines.

Bekijk ons overig drukwerk

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.

    Edwin Heijerman

    Account manager
    +31 (0)10 31 35 633
    eh@trompdrukkerij.nl