Het laatste nieuws

van Tromp Drukkerij

  • Door François Tromp

Tromp Print & Packaging: méér dan drukwerk

tromp print & packaging: méér dan drukwerk

De naam Tromp is al bijna tachtig jaar een begrip op het gebied van drukwerk. Alleen… de naam Tromp Drukkerij dekt de lading allang niet meer. We doen namelijk al jarenlang veel méér dan drukken. Digitaal printen bijvoorbeeld. En direct mail. Maar wat de laatste jaren écht een grote vlucht heeft genomen, is het ontwikkelen en produceren van verpakkingen.

Geen lompe kartonnen dozen, uiteraard. Nee, fraaie, praktische en onderscheidende eyecatchers voor het verpakken van de meest uiteenlopende producten van superlekkere koffie, romige melkchocolade en geurige zeepjes tot cadeaubonnen, luxe schrijfsets, T-shirts en andere relatiegeschenken.

Alle disciplines die daarbij nodig zijn – drukken, printen, stansen, vouwen, plakken, foliedrukken, lamineren en pregen – hebben we inmiddels in eigen huis. Zo houden we maximale grip op het eindresultaat én op de kostprijs. Want – eerlijk is eerlijk – het gaat om de inhoud en uiteindelijk belanden de meeste verpakkingen bij het oud papier.

Natuurlijk blijven we nuchtere Rotterdammers, dus u zult van ons niet horen dat we de mooiste verpakkingen van Rotterdam en omstreken maken. Dat dóen we wel, maar u hoort het ons dus niet zeggen. Want reclame maken voor onszelf? Dacht het niet, we maken veel liever drukwerk. En verpakkingen, dus.

Daarom heet Tromp Drukkerij voortaan: Tromp Print & Packaging. Hoe? Tromp Print & Packaging. Benieuwd naar úw volgende verpakking? Bel snel met een van de accountmanagers van Tromp Drukkerij Print & Packaging!