Skip to main content

OVER TROMP DRUKKERIJ

Als het van vouwkarton is…. kan TROMP het maken!

TROMP is een echt familiebedrijf

en dat merk je.

We creëren graag een vertrouwde sfeer waarin onze klanten en leveranciers zich thuis kunnen voelen. We geloven in loyaliteit en jarenlange relaties.

Toch zijn we niet bang om de boel van tijd tot tijd eens op te schudden. Door de ontwikkelingen in de markt scherp in de gaten te houden, ondernemend te blijven en regelmatig de bakens te verzetten, blijven we na 80 jaar nog steeds relevant. Zo zijn we gespecialiseerd in verpakkingen en bijzonder drukwerk. We vinden producties die veel vakkennis en een gedegen inzicht vragen namelijk niet alleen leuk, we zijn er ook goed in.

We maken juist graag drukwerk en verpakkingen met afwijkende vormen, gekke formaten, ‘moeilijke’ papiertjes en een onderscheidende afwerking. Van dat soort uitdagingen gaat ons nuchtere Rotterdamse drukkershart serieus sneller kloppen.

Als familiebedrijf zijn we uiteraard gewend om verder te kijken dan één generatie. Duurzaamheid en zorg voor de omgeving is bij ons dan ook diepgeworteld. Dit betekent dat we al het drukwerk en alle verpakkingen CO2-neutraal produceren! Daarnaast zie je ons strikte MVO-beleid terug in het gehele productieproces: we drukken met chemievrije drukplaten en biologisch afbreekbare inkten. Uiteraard zijn we FSC- en PEFC-gecertificeerd. Op deze manier dragen we samen met jou bij aan het behoud van (oer)bossen en de ozonlaag! Tot slot zorgen we ervoor dat er na de productie zo min mogelijk afval resteert.

Kortom: heb je een uitdaging, wil je milieuvriendelijk drukwerk of allebei? Vertrouw dan op TROMP, want…

Als het van vouwkarton is…. kan TROMP het maken!

SOLIDE DRUKKERS, AL DRIE GENERATIES LANG

We helpen u graag bij het zoeken naar een geschikte papiersoort en geschikte kleuren voor uw huisstijl. Of het nu gaat om PMS-kleuren of de daarbij behorende full-colour opbouw, wij adviseren u graag. Wij houden uw huisstijlkleuren op een constant hoog niveau.

SPECIALIST IN VERPAKKINGS

DRUKWERK

Elk product verdient een doordachte, praktische en bijzondere bedrukte verpakking. Zoekt u een op maat gemaakte verpakking voor uw product? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor vrijwel ieder product een unieke verpakking bedenken. Wij drukken, printen, vouwen, stansen, plakken, foliën en pregen alles in huis. Hierdoor hebben wij zicht op en controle over het gehele productieproces en beperken wij eventuele risico’s.

Bekijk onze verpakkingen

Ons uitgangspunt is dat een verpakking duurzaam moet zijn! Weg met plastic! Meer duurzaam karton! Er zijn op dit gebied (gelukkig) veel grootschalige veranderingen en mogelijkheden. Wij zijn specialist in het maken van op maat gemaakte, duurzame kartonnen verpakkingen. Bij elke productie van een verpakking zullen we onze uiterste best doen om dit zo duurzaam mogelijk te doen! Maar wat maakt onze verpakkingen duurzaam?

Lees hier meer!

BEKIJK HIER ONZE AANLEVERSPECIFICATIES

NIEUWS VAN TROMP…

BEKIJK HIER ONZE VACATURES

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.

    Edwin Heijerman

    Account manager
    +31 (0)10 31 35 633
    eh@trompdrukkerij.nl