Skip to main content

Direct Mail

Uw Direct Mail moet uw product verkopen!

Offerte aanvragen

TROMP DRUKKERIJ IS EEN DIRECT MAIL SPECIALIST

Al decennia lang produceren wij voor veel van onze klanten hun Direct Mails. Meer dan 350.000 poststukken per jaar! Moet het een selfmailer of een simpele brief in een bedrukte envelop worden? Of mag een folder of brochure letterlijk en figuurlijk worden gezien in een knisperende folieverpakking of een opvallende banderol? Of toch liever verzenden in een speciaal door ons gemaakt verzenddoos? Wat de wensen ook zijn, wij voeren ze graag uit: printen, personaliseren, adresseren, sealen, couverteren, banderen, ter post bezorgen… we regelen het snel en betrouwbaar, in eigen huis. Daarnaast zijn wij al geruime tijd PostPlusPartner waardoor onze portie-tarieven zeker het opvragen waard zijn.

SOLIDE DRUKKERS, AL DRIE GENERATIES LANG

Door het grote volume dat wij jaarlijks verzenden kunnen wij u ook helpen aan gunstige verzendkosten. Profiteer daarom van onze kennis en ervaring. U kunt uw Direct Mail toevertrouwen aan Tromp Drukkerij. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of de volgende direct mailing bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze andere drukwerk producten

Tromp biedt ook diverse andere drukwerk producten, zoals:

Advies op maat

Heeft u al een idee voor uw Direct Mail? Of wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer? Onze experts staan klaar om u van deskundig advies te voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Liever een afspraak? Onze koffie zetten we graag vers voor u!

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.

    Martin Groen

    Account manager
    +31 (0)10 31 35 622
    mg@trompdrukkerij.nl