Ons portfolio

Bekijk al onze projecten!

Piet Hein

Onze klant wilde een brochure uitbrengen en de brochure moest in een unieke verpakking. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! We produceerde een hardcover brochure die in een opmaat gemaakte feestelijke doos kwam te liggen. De brochure kan uit de doos worden gehaald door middel van een lintje! Dit resulteerde in “wéér..

Onze opdrachtgevers aan het woord

Referentie van Thierry Plas
Tromp drukkerij is te omschrijven als : ‘What you see is what you get’. Deze Rotterdamse mentaliteit maakt onze samenwerking zeer aangenaam. Daarnaast is Tromp een meedenkend bedrijf. Tijdens het proces word je van het begin tot het eind geadviseerd om uiteindelijk een geweldig resultaat neer te zetten. Zo wordt onze samenwerking telkens naar een hoger niveau getild.

Thierry Plas
Calex, DTP'er

Referentie van Markku Willems
Tromp Drukkerij is een betrouwbare partner als het aankomt op delicaat drukwerk. Aandacht en kwaliteit staan voorop, gericht op het best haalbare resultaat. Onze jarenlange relatie staat borg voor vertrouwen in een goede afwerking met een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Markku Willems
Apostolisch Genootschap, Coördinator drukwerk

Referentie van Pieter Schoen
Ik bestel graag bij Tromp drukkerij omdat ze super klantgericht zijn extreem flexibel en tegen een scherpe prijs. Jaarlijks houden wij een Tender voor al ons drukwerk maar de afgelopen 6 jaar heeft Tromp de eer aan zichzelf gehouden.

Pieter Schoen
Oprichter Nederlandse Energie Maatschappij