Ons portfolio

Bekijk al onze projecten!

Piet Hein

Onze klant wilde een brochure uitbrengen en de brochure moest in een unieke verpakking. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! We produceerde een hardcover brochure die in een opmaat gemaakte feestelijke doos kwam te liggen. De brochure kan uit de doos worden gehaald door middel van een lintje! Dit resulteerde in “wéér..

Onze opdrachtgevers aan het woord

Referentie van Marie Claire Hirt
Sinds jaar en dag doen wij al ons drukwerk bij Tromp drukkerij. De kracht van dit bedrijf in mijn optiek is dat het een echt familie bedrijf is aangevuld met vakbekwame mensen.

Marie Claire Hirt
Kaat Mossel, Mede-eigenaar

Referentie van Marcel van Breda
Tromp is net als Schmidt een typisch Rotterdams bedrijf die graag de mouwen opstroopt voor haar klanten. Het is een specialistisch team met veel vakkennis, ze zijn flexibel en leveren kwaliteit! Daarom werken wij al meer dan 20 jaar met Tromp Drukkerij.

Marcel van Breda
Directeur Schmidt Zeevis

Op Tromp Drukkerij kun je vertrouwen. Het contact is prettig, de kwaliteit is altijd goed. En ze zijn flexibel wanneer nodig! Het fijne is dat je altijd op een goed advies kunt rekenen, of het nu om papiersoorten gaat of hoe de kleuren overkomen. Ze verstaan hun vak!

Evides Waterbedrijf, Communicatieadviseur & Woordvoerder