Skip to main content

ZOEKT U EEN PRODUCENT VAN OP MAAT GEMAAKTE VERPAKKINGEN IN DE BUURT VAN SCHIEDAM?

Uw eigen op maat gemaakte verpakking

Bent u op zoek naar op maat gemaakte verpakkingen?

Is uw organisatie gevestigd in of rondom Schiedam en zoekt u een partij die op maat gemaakte verpakkingen kan maken? Dan is Tromp Print & Packaging de juiste keuze! Al drie generaties lang verzorgen wij verpakkingsdrukwerk in de regio Rotterdam en ver daarbuiten. Inmiddels bedienen wij ruim 400 tevreden klanten!

Stel u heeft een mooi product maar u zoekt hiervoor de juiste verpakking. Tromp heeft aantoonbare ervaring in het bedenken en ontwikkelen van doordachte, praktische maar vooral bijzondere verpakkingen. Onze mensen zijn experts in wat zijn doen en zijn gespecialiseerd in verschillende druktechnieken en papiersoorten. U heeft dus geen enkele kennis nodig om met ons samen te werken. Vertel ons uw wensen en wij gaan ermee aan de slag. Er is geen verpakking die wij niet kunnen maken.

Als geen ander weten wij hoe complex een traject van een verpakking kan zijn. Bij een zeer afwijkende verpakking kunnen wij een mock-up van de verpakking maken zodat u het eindresultaat kan bekijken en beoordelen. Heeft u al een idee voor een verpakking? Dan maakt Tromp ze graag. Bent u nog op zoek naar een verpakking? Stuur u ons product en wij bedenken er een geschikte verpakking voor. Wij zorgen ervoor dat uw product boven de rest uitstijgt.  Wilt u meer informatie over het verpakken van uw product, dan kunt via het contactformulier contact met ons op nemen. Liever telefonisch contact? Dan kunt u hier onze contactgegevens vinden.

Naast het vervaardigen van bijzondere verpakkingen verzorgen wij een breed palet aan andere drukwerkproducten zoals; magazines, folders, flyers, catalogi, jaarverslagen, boeken, kalenders, displays, offerte- en presentatiemappen, banners, verpakkingen, posters, stickers, bureauleggers, notitieblokken, visitekaartjes, kalenders en enveloppen.

Bekijk onze verpakkingen

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.

    Colette Spek

    Account manager
    +31 (0)10 31 35 699
    cs@trompdrukkerij.nl