Skip to main content

DRUKWERK VERPAKKING

Wilt u ook uw verpakking laten bedrukken?

Laat uw eigen product verpakken

in een prachtig bedrukte verpakking!

 

Dat is mogelijk bij Tromp Print & Packaging! Het bedrukken, bedenken en ontwikkelen van unieke verpakkingen is waar wij energie van krijgen. Al drie decenia lang verzorgen wij al het drukwerk voor klanten in de regio Rotterdam en ver daarbuiten.

Een aankoopbeslissing is binnen een aantal seconde gemaakt. Een verpakking speelt hierbij een cruciale rol. U heeft waarschijnlijk veel tijd en energie gestoken in uw product, dan is het zonde om het niet volledig af te maken. Tromp zorgt samen met u voor de finishing touch!

Heeft u zelf ideeën voor een verpakking? Dan zijn wij een luisterend oor en zullen wij u adviseren over de mogelijkheden en haalbaarheid. Heeft u nog geen enkel idee en wilt u zich laten verrassen? Stuur uw product naar ons op en wij zullen hiervoor een praktische, bijzondere en unieke verpakking voor verzinnen. Tromp heeft alles in huis waardoor verpakkingen panklaar worden afgeleverd.

Onze inkleurders zijn gespecialiseerd in diverse druktechnieken, hebben een bak met kennis over papiersoorten en zijn daarnaast ook nog heel erg vriendelijk! U bent van harte welkom om bij ons langs te komen voor een goeie bak met koffie en de mogelijkheden te bespreken.

Naast het maken van unieke verpakkingen verzorgen wij ook andere drukwerkproducten, zoals; kalenders, notitieblokken, stickers, posters, banners, folders, displays, kalenders, boeken, magazines, jaarverslagen, visitekaartjes, flyers, enveloppen, offerte- en presentatiemappen, boeken, folders, bureauleggers en stickers.

Bekijk onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele productiemogelijkheden.

Alles is op maat te bestellen.

DUURZAME VERPAKKINGEN

De verpakkingen van Tromp zijn duurzaam. Wij hanteren een strikt MVO-beleid wat tot uiting komt in het gehele productieproces. Het drukken doen wij met chemievrije platen en biologisch afbreekbare inkten en zoveel mogelijk op FSC-papier. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er zo min mogelijk afval na de productie over blijft.

Meer informatie
Duurzaam

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage bedrukte verpakkingen laten maken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

PRODUCTIEPROCES  VERPAKKINGEN

1

Wat wilt u verpakken en welke (milieu)eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan uw milieu eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Hieronder vindt u enkele productiemogelijkheden.

Alles is op maat te bestellen.

Hieronder vindt u enkele productiemogelijkheden.

Alles is op maat te bestellen.