DRUKWERK VERPAKKING

Wilt u ook uw verpakking laten bedrukken?

Uw eigen product laten verpakken in uw eigen bedrukte verpakking?

Dat is mogelijk bij Tromp Print & Packaging! Het bedrukken, bedenken en ontwikkelen van unieke verpakkingen is waar wij energie van krijgen. Al drie decenia lang verzorgen wij al het drukwerk voor klanten in de regio Rotterdam en ver daarbuiten.

Een aankoopbeslissing is binnen een aantal seconde gemaakt. Een verpakking speelt hierbij een cruciale rol. U heeft waarschijnlijk veel tijd en energie gestoken in uw product, dan is het zonde om het niet volledig af te maken. Tromp zorgt samen met u voor de finishing touch!

Heeft u zelf ideeën voor een verpakking? Dan zijn wij een luisterend oor en zullen wij u adviseren over de mogelijkheden en haalbaarheid. Heeft u nog geen enkel idee en wilt u zich laten verrassen? Stuur uw product naar ons op en wij zullen hiervoor een praktische, bijzondere en unieke verpakking voor verzinnen. Tromp heeft alles in huis waardoor verpakkingen panklaar worden afgeleverd.

Onze inkleurders zijn gespecialiseerd in diverse druktechnieken, hebben een bak met kennis over papiersoorten en zijn daarnaast ook nog heel erg vriendelijk! U bent van harte welkom om bij ons langs te komen voor een goeie bak met koffie en de mogelijkheden te bespreken.

Naast het maken van unieke verpakkingen verzorgen wij ook andere drukwerkproducten, zoals; kalenders, notitieblokken, stickers, posters, banners, folders, displays, kalenders, boeken, magazines, jaarverslagen, visitekaartjes, flyers, enveloppen, offerte- en presentatiemappen, boeken, folders, bureauleggers en stickers.

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.