Skip to main content

Vouwperforatie

Op zoek naar een verpakking met ingewikkelde vouwperforatie?

Verpakking met ingewikkelde vouwperforatie bedrukken?

Wat is een vouwperforatie?

Een vouwperforatie is een specifieke vorm van perforatie die wordt gebruikt om vouwlijnen in verpakkingen te creëren. Het is een precies aangebrachte reeks kleine gaatjes, meestal met gelijke tussenruimtes, die de verpakking op strategische punten verzwakt. Deze gaatjes maken het mogelijk om de verpakking gemakkelijk en netjes te vouwen op de gewenste locaties, waardoor een strakke en goed gepresenteerde vorm ontstaat.

Het proces van het machinaal aanbrengen van een vouwperforatie vereist geavanceerde apparatuur en expertise. Met behulp van speciale perforatiemachines worden de gaatjes nauwkeurig en gelijkmatig op het verpakkingsmateriaal aangebracht. De positie en afstand tussen de gaatjes worden zorgvuldig bepaald op basis van de specifieke vouwvereisten van de verpakking.

Mogelijkheden:

 

 • CO2 neutraal geproduceerd
 • Duurzame verpakking mogelijk
 • Afname vanaf 250 stuks
 • Snelle levering mogelijk
 • Op maat gemaakt
 • Mock-up & dummy mogelijk
 • Een eigen grafisch ontwerp of door ons laten maken

Waarom een vouwperforatie gebruiken voor uw product?

Een vouwperforatie biedt talloze voordelen voor verpakkingen. Ten eerste maakt het het vouwen van de verpakking veel gemakkelijker en nauwkeuriger, waardoor er minder kans is op kreukels of scheuren. Bovendien zorgt een goed geplaatste vouwperforatie voor een nette en professionele uitstraling van de verpakking, wat van groot belang is voor het imago van een product.

Daarnaast biedt een vouwperforatie flexibiliteit in termen van verpakkingsontwerp. Het stelt drukkers in staat om complexe vouwstructuren te creëren, zoals gecompliceerde vouwpatronen of meerlaagse verpakkingen. Hierdoor kunnen merken zich onderscheiden door unieke en opvallende verpakkingsoplossingen aan te bieden.

Vouwperforaties bij TROMP

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige vouwperforatie of een ingewikkeld ontwerp, wij hebben de ervaring en technologie om aan al jouw behoeften te voldoen.

Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om ingewikkelde vouwperforaties aan te brengen. Of het nu gaat om complexe vormen, specifieke afmetingen of unieke ontwerpen, ons ervaren team kan aan al jouw vereisten voldoen. We begrijpen dat elk product uniek is en dat de verpakking een cruciale rol speelt in de presentatie en functionaliteit ervan. Daarom werken we nauw met jou samen om het perfecte vouwperforatieontwerp te realiseren, dat zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is.

Onze vakmensen combineren hun kennis van drukwerk met geavanceerde technologieën om vouwperforaties van hoge kwaliteit te creëren. We streven ernaar om consistentie en precisie te leveren, zodat elke verpakking die onze drukkerij verlaat voldoet aan de hoogste normen. Of je nu een vouwperforatie nodig hebt voor vouwdozen, tassen of andere verpakkingstoepassingen, we hebben de expertise om aan al jouw wensen te voldoen.

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES VOUWPERFORATIES

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage bedrukte verpakkingen laten maken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

  Hulp nodig? Ik help u graag verder.

  Martin Groen

  Account manager
  +31 (0)10 313 56 22
  mg@trompdrukkerij.nl