Skip to main content

Flesverpakking

Wijndozen | bierdozen

Flesverpakking laten bedrukken?

Wijndozen | bierverpakkingen | en andere

Wat is een flesverpakking?

Flesverpakkingen zijn speciaal ontworpen om uw flessen te beschermen, presenteren en personaliseren. Denk aan wijndozen of bierverpakkingen. Maar of het nu gaat om wijnflessen, bierflesjes, likeurflessen of  flessen voor olijfolie, onze op maat gemaakte verpakkingen zorgen ervoor dat uw product opvalt in de menigte. Met behulp van hoogwaardige materialen en innovatieve druktechnieken bieden wij u verpakkingen die zowel duurzaam als visueel aantrekkelijk zijn.

Een flesverpakking gebruiken voor uw product?

Met onze flesverpakkingen kunt u verschillende doelen bereiken. Als  bedrijfseigenaar, bieden ze een uitstekende mogelijkheid om uw merknaam, logo en boodschap op een opvallende manier te presenteren. Dit helpt bij het vergroten van uw merkbekendheid en het creëren van een blijvende indruk bij uw klanten.

Ook zijn flesverpakkingen ideaal voor geschenkverpakkingen. Of u nu een fles wijn cadeau wilt geven of uw eigen producten wilt presenteren, onze verpakkingen kunnen op maat worden gemaakt met aangepaste kleuren, afbeeldingen en afwerkingen. Dit voegt een persoonlijk tintje toe aan uw geschenken en maakt ze nog specialer.

Daarnaast bieden flesverpakkingen ook bescherming voor uw waardevolle flessen. Ze voorkomen breuk, krassen en andere beschadigingen tijdens transport of opslag. U kunt erop vertrouwen dat uw flessen veilig en onbeschadigd aankomen bij uw klanten of op uw evenement.

Tot slot kunnen flesverpakkingen een vleugje elegantie en professionaliteit toevoegen aan speciale gelegenheden zoals bruiloften, jubilea of bedrijfsevenementen. Met aangepaste ontwerpen kunnen uw flessen perfect aansluiten bij het thema van uw evenement en zorgen voor een gedenkwaardige ervaring voor uw gasten.

Mogelijkheden:

 

 • CO2 neutraal geproduceerd
 • Duurzame verpakking mogelijk
 • Afname vanaf 250 stuks
 • Snelle levering mogelijk
 • Op maat gemaakt
 • Mock-up & dummy mogelijk
 • Een eigen grafisch ontwerp of door ons laten maken
Bekijk onze bierverpakkingen
Bekijk onze wijdozen
Bekijk onze flessenhangers

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES FLESVERPAKKING

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage bedrukte verpakkingen laten maken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

  Hulp nodig? Ik help u graag verder.

  Martin Groen

  Account manager
  +31 (0)10 313 56 22
  mg@trompdrukkerij.nl