Skip to main content

Flessenhanger | flessenhals label

Op zoek naar een op maat gemaakte flessenhanger?

Flessenhanger laten bedrukken?

Wat is een fleshanger / flessenhals label?

Een flessenhanger, ook flessenhals label genoemd, is een slimme en veelzijdige manier om uw producten op een opvallende manier te promoten. Het is een speciaal ontworpen label of hanger die rond de hals van een fles kan worden bevestigd, waardoor uw product meteen in het oog springt.

Een fleshanger gebruiken voor uw product?

Deze innovatieve verpakkingsoplossing biedt verschillende voordelen. Allereerst is het een effectieve marketingtool. Met een flessenhanger bedrukken kunt u belangrijke informatie over uw product, zoals merknaam, logo, acties of speciale aanbiedingen, direct aan de consument communiceren. Het trekt de aandacht van potentiële klanten en verleidt hen om uw product te bekijken en te kopen.

Daarnaast geeft een flessenhals label of flessenhanger uw product een professionele uitstraling. Het voegt een vleugje elegantie en originaliteit toe aan uw verpakking, waardoor het opvalt tussen de concurrentie. Of u nu wijn, sterke drank, olijfolie, siroop of een andere flesproduct verkoopt, deze verpakkingsoptie zorgt ervoor dat uw product er stijlvol en verzorgd uitziet.

Mogelijkheden:

 

 • CO2 neutraal geproduceerd
 • Duurzame verpakking mogelijk
 • Afname vanaf 250 stuks
 • Snelle levering mogelijk
 • Op maat gemaakt
 • Mock-up & dummy mogelijk
 • Een eigen grafisch ontwerp of door ons laten maken

Flessenhals label bij TROMP

De flessenhals labels en flessenhangers die wij bij onze drukkerij aanbieden, kunnen volledig op maat worden gemaakt. U hebt de vrijheid om het ontwerp, de vorm, de grootte en het materiaal aan te passen aan uw specifieke behoeften en branding richtlijnen. Onze ervaren ontwerpers staan klaar om u te helpen bij het creëren van een uniek en aantrekkelijk ontwerp dat perfect aansluit bij de identiteit van uw merk.

Als drukkerij hebben we oog voor detail en streven we naar de hoogste kwaliteit. We gebruiken moderne druktechnieken en hoogwaardige materialen om flessenhals labels en flessenhangers te produceren die duurzaam zijn en de tand des tijds doorstaan. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap en onze toewijding om producten te leveren die aan uw verwachtingen voldoen.

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw producten te onderscheiden en uw merk te versterken? Overweeg dan zeker onze flessenhals labels en flessenhangers. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het creëren van opvallende en unieke verpakkingen die de aandacht van uw klanten trekken

Bekijk ook onze flesverpakkingen

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES FLESSENHANGER BEDRUKKEN

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage fleshangers bedrukken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

  Hulp nodig? Ik help u graag verder.

  Martin Groen

  Account manager
  +31 (0)10 313 56 22
  mg@trompdrukkerij.nl