Skip to main content

Kartonnen enveloppen

Verzendenveloppen / kartonnen enveloppen laten bedrukken?

Verzendenveloppen / kartonnen enveloppen

op maat gemaakt voor uw product!

Wat zijn verzendenveloppen / kartonnen enveloppen?

Een verzendenvelop, ook wel bekend als een kartonnen envelop, is een speciaal ontworpen envelop gemaakt van stevig karton om verschillende soorten documenten, brieven, brochures, uitnodigingen en andere materialen veilig te verzenden. Deze enveloppen zijn vervaardigd met duurzame materialen van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat je zending veilig en onbeschadigd aankomt op de gewenste bestemming.

Waarom verzendenveloppen gebruiken?

Of je nu een bedrijf bent dat professionele correspondentie verstuurt of een individu die zorgvuldig gekozen geschenken wil versturen, onze verzend- en kartonnen enveloppen zijn de perfecte keuze.

Wat kun je met een verzendenvelop of kartonnen envelop doen?

– Veilige verzending: Onze verzendenveloppen zijn voorzien van stevige sluitingen, zoals zelfklevende strips of plakstrips, waardoor je documenten veilig op hun plaats blijven tijdens transport. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je zending beschadigd raakt of dat belangrijke documenten verloren gaan.

– Professionele uitstraling: Kartonnen enveloppen zijn niet alleen functioneel, maar ook een uitstekende manier om een professionele indruk te maken. Met onze drukwerkoplossingen kun je jouw verzend- en kartonnen enveloppen personaliseren met je bedrijfslogo, bedrijfsnaam en contactgegevens, waardoor je merk consistent en herkenbaar blijft. Dit draagt bij aan een professionele uitstraling van je bedrijf.

– Marketingmogelijkheden: Verzendenveloppen bieden ook een geweldige kans om je marketingboodschap te versterken. Door het toevoegen van creatieve ontwerpen, promoties of kortingscodes op de enveloppen kun je de aandacht van de ontvanger trekken en je merk verder promoten. Het is een effectieve manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten en klanten aan te moedigen om met je in contact te komen.

Kartonnen enveloppen bij TROMP

Bij TROMP begrijpen we dat elk detail belangrijk is als het gaat om het succesvol versturen van je zendingen. Daarom bieden we een breed scala aan verzend- en kartonnen enveloppen die aan al je behoeften voldoen. Of je nu op zoek bent naar standaardformaten of op maat gemaakte enveloppen, we hebben de juiste oplossing voor jou!

Onze verzend- en kartonnen enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen worden bedrukt met hoogwaardige inkten die duurzaamheid garanderen. Bovendien bieden we snelle levertijden, zodat je je zendingen op tijd kunt versturen.

Bekijk onze brievenbusdozen

Mogelijkheden:

 

  • Duurzame verpakking mogelijk
  • CO2 neutraal geproduceerd
  • Kleine oplage vanaf 100 stuks
  • Grote oplage met snelle levering
  • Alles op maat gemaakt
  • Mock-up & dummy mogelijk
  • Een eigen grafisch ontwerp of door ons op te maken ontwerp

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES VERZENDENVELOPPEN

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage verzendenveloppen bedrukken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.