Skip to main content

Blister verpakking

Op zoek naar een blister verpakking met eurolock?

Op maat gemaakte  blister verpakking voor uw product?

Wat is een blister verpakking?

Een blister verpakking is een type verpakking dat bestaat uit een stevige plastic blister of schaal die is afgedekt met een transparante folie. Het creëert een beschermende en aantrekkelijke behuizing voor uw producten. Het plastic biedt zichtbaarheid en maakt het mogelijk om de inhoud van de verpakking te presenteren zonder deze te openen. Een blister verpakking is geschikt voor verschillende producten, variërend van cosmetica en elektronica tot speelgoed en medicijnen.

Wat is een blister verpakking met eurolock?

Een blister verpakking met eurolock combineert de voordelen van een blister verpakking met de handige eigenschappen van een eurolock verpakking. De eurolock uitsparing bovenaan maakt het eenvoudig om de verpakking op te hangen aan een displayhaak, waardoor uw producten direct in het oog springen en optimaal gepresenteerd worden. Het stelt retailers in staat om uw producten op een aantrekkelijke en georganiseerde manier weer te geven, waardoor de verkoopkansen toenemen.

Mogelijkheden:

 

 • CO2 neutraal geproduceerd
 • Duurzame verpakking mogelijk
 • Afname vanaf 250 stuks
 • Snelle levering mogelijk
 • Op maat gemaakt
 • Mock-up & dummy mogelijk
 • Een eigen grafisch ontwerp of door ons laten maken

Waarom een blister met eurolock verpakking gebruiken voor uw product?

De mogelijkheden van de blister met eurolock verpakking zijn eindeloos. Of u nu kledingaccessoires, elektronica, cosmetica, speelgoed of andere producten wilt verpakken, de verpakking biedt een effectieve en professionele oplossing.

Hier een aantal voordelen op een rij:

– Professionele presentatie: De verpakking geeft uw producten een professionele uitstraling. De heldere transparante blister biedt zichtbaarheid en trekt de aandacht van potentiële klanten, waardoor de kans op verkoop vergroot wordt.

– Bescherming van producten: De stevige plastic blister beschermt uw producten tegen stof, vuil en beschadigingen tijdens transport en opslag. Dit helpt om de kwaliteit van uw producten te behouden en klanttevredenheid te waarborgen.

– Merkpromotie: Met deze verpakking kunt u uw merkidentiteit versterken. U kunt het merklogo, productinformatie en andere visuals op de verpakking drukken, waardoor uw merk opvalt en herkenbaar wordt voor consumenten.

– Gemakkelijk op te hangen: Dankzij de eurolock uitsparing kunnen de verpakkingen moeiteloos worden opgehangen aan displayhaken in winkels, supermarkten en andere retail omgevingen. Hierdoor worden uw producten optimaal gepresenteerd en zijn ze direct beschikbaar voor klanten om te bekijken en te kopen.

Bij onze drukkerij bieden we hoogwaardige blister met eurolock verpakkingen aan, die volledig aanpasbaar zijn aan uw specifieke wensen en ontwerpeisen. Wij zorgen ervoor dat uw producten opvallen en de aandacht trekken in de competitieve markt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een verpakking die de perfecte combinatie biedt van bescherming, presentatie en merkpromotie.

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES VERPAKKINGEN

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage bedrukte verpakkingen laten maken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

  Hulp nodig? Ik help u graag verder.

  Martin Groen

  Account manager
  +31 (0)10 313 56 22
  mg@trompdrukkerij.nl