Skip to main content

DOOS met DEKSEL

Op zoek naar een geschenkdoos met deksel?

Doos met deksel laten bedrukken?

Een geschenkdoos met deksel op maat gemaakt!

Wat is een geschenkdoos / doos met deksel?

Een doos met deksel verpakking is een slim ontworpen verpakkingsoplossing die bestaat uit een doos en een bijpassend deksel. Deze combinatie zorgt voor een stevige en veilige verpakking, terwijl deze gemakkelijk toegankelijk blijft voor zowel het inpakken als uitpakken van goederen. Het biedt bescherming tegen stoten, krassen en andere vormen van schade, zodat uw producten veilig en onbeschadigd kunnen worden verzonden of opgeslagen.

Vanwege de chique uitstraling wordt deze verpakking vaak gebruikt als geschenkdoos, vandaar de veel gebruikte naam: geschenkdoos en deksel. Wij bieden twee verschillende soorten geschenkdoos en deksel: de doos met deksel van vouwkarton en een omplakte doos met deksel.

Vouwkartonnen geschenkdoos / doos met deksel

Onze vouwkarton doos met deksel is gemaakt van hoogwaardig karton dat stevig en duurzaam is. Deze verpakking kan snel en eenvoudig worden gevouwen, waardoor het een efficiënte keuze is voor massaproductie en verzending. Het vouwkarton biedt ook voldoende ruimte om uw logo, bedrijfsnaam of andere ontwerpelementen op de verpakking af te drukken, waardoor uw merkidentiteit wordt versterkt en uw producten opvallen tussen de concurrentie.

Beplakte geschenkdoos / doos met deksel

Voor een nog luxere uitstraling bieden we ook een beplakte doos met deksel verpakkingen aan. Deze verpakkingen worden gemaakt van stevig karton dat bekleed is met hoogwaardig papier of ander materiaal naar keuze. Hierdoor kunt u een unieke verpakking creëren die volledig is afgestemd op uw merk en producten. Met een beplakte doos met deksel kunt u een luxe uitstraling en gevoel creëren, waardoor de waarde van uw producten wordt versterkt.

Doos met deksel gebruiken voor uw product?

De mogelijkheden met doos met deksel verpakkingen zijn eindeloos. Ze zijn perfect voor het verpakken van elektronica, cosmetica, kleding, accessoires en nog veel meer. Onze verpakkingen kunnen ook worden aangepast aan specifieke formaten, vormen en aantallen, zodat u altijd de juiste oplossing heeft voor uw producten.

Of u nu een startende ondernemer bent of een gevestigd merk heeft, onze doos met deksel verpakkingen bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Ze beschermen uw producten tijdens transport en opslag, terwijl ze tegelijkertijd uw merkidentiteit versterken en een blijvende indruk maken op uw klanten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze doos met deksel verpakkingen kunnen bijdragen aan het succes van uw producten. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het ontwerpen en produceren van de perfecte verpakking die voldoet aan al uw wensen en eisen.

Mogelijkheden:

 

 • CO2 neutraal geproduceerd
 • Duurzame verpakking mogelijk
 • Afname vanaf 250 stuks
 • Snelle levering mogelijk
 • Op maat gemaakt
 • Mock-up & dummy mogelijk
 • Een eigen grafisch ontwerp of door ons laten maken

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

Op zoek naar een andere geschenkdoos?

PRODUCTIEPROCES DOOS MET DEKSEL

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage bedrukte verpakkingen laten maken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

  Hulp nodig? Ik help u graag verder.

  Martin Groen

  Account manager
  +31 (0)10 313 56 22
  mg@trompdrukkerij.nl