Skip to main content

Bierverpakking

Kartonnen bierverpakking bedrukken?

Op zoek naar een bierverpakking op maat gemaakt?

Wat is een kartonnen bierverpakking?

Bierverpakkingen zijn speciaal ontworpen verpakkingen die dienen om uw heerlijke bieren te beschermen, te vervoeren en op een aantrekkelijke manier te presenteren. Of u nu een ambachtelijke brouwer, een distributeur, een horecabedrijf of een bierliefhebber bent, onze bierverpakkingen bieden u de perfecte oplossing om uw bierproducten te verpakken en te promoten.

Een belangrijke functie van bierverpakkingen is het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van uw bieren. Bier is een delicaat product dat gevoelig is voor schommelingen in temperatuur, lichtinval en impact. Onze bierverpakkingen zijn vervaardigd van stevig en duurzaam karton dat uw bieren beschermt tegen ongewenste trillingen en mogelijke beschadigingen tijdens transport. Bovendien zijn ze ontworpen om lichtinval te minimaliseren en zo de smaak en kwaliteit van uw bier te behouden.

Wat zijn de mogelijkheden met een bierverpakking?

Naast bescherming speelt de presentatie van uw bierproducten een cruciale rol. Een bierverpakking is niet alleen een functionele kartonnen hoes, maar ook een marketinginstrument om uw merkidentiteit te versterken en uw bieren te onderscheiden van de rest. Bij onze drukkerij kunt u een bierverpakking bedrukken met uw logo, merknaam, unieke ontwerpen of aantrekkelijke afbeeldingen. Hiermee kunt u uw bierproducten op een professionele en visueel aantrekkelijke manier presenteren, wat de herkenbaarheid en aantrekkingskracht van uw merk vergroot.

We begrijpen dat elke bierverpakking uniek moet zijn. Daarom bieden we bij onze drukkerij een breed scala aan bierverpakkingen in verschillende formaten, stijlen en materialen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een draagverpakking voor een sixpack, een stevige kartonnen doos voor een mixpack of een luxe verpakking voor speciale edities, wij hebben de juiste oplossing voor u. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren bij het maken van de juiste keuzes, het selecteren van de beste karton materialen en het realiseren van uw gewenste ontwerp

Bekijk hier onze andere flesverpakkingen

Mogelijkheden:

 

 • CO2 neutraal geproduceerd
 • Duurzame verpakking mogelijk
 • Afname vanaf 250 stuks
 • Snelle levering mogelijk
 • Op maat gemaakt
 • Mock-up & dummy mogelijk
 • Een eigen grafisch ontwerp of door ons laten maken
Flesverpakkingen Bierverpakking Vouwperforatie n-flute verpakkingen

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES BIERVERPAKKING

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage bierverpakking bedrukken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

  Hulp nodig? Ik help u graag verder.

  Martin Groen

  Account manager
  +31 (0)10 313 56 22
  mg@trompdrukkerij.nl