Skip to main content

N-FLUTE VERPAKKING

Op zoek naar stevige n-flute verpakking?

N-flute verpakking bedrukken?

Wat is n-flute karton?

N-flute is een golfkarton. In tegenstelling tot het traditionele vouwkarton bestaat golfkarton uit een gelaagde structuur. Deze unieke constructie zorgt voor een hogere sterkte en duurzaamheid, terwijl het toch lichtgewicht blijft. Bij TROMP gebruiken wij het golfkarton n-flute. De “n” in n-flute staat voor de talrijke dunne fluiten die samen een robuuste structuur vormen. Dit n-flute heeft aan beiden kanten witte buitenlagen, waardoor het gemakkelijk te bedrukken is.

Dankzij de veelzijdigheid van n-flute kunnen wij op maat gemaakte verpakkingsoplossingen bieden voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu producten wilt verzenden, presenteren in de winkel of beschermen tijdens transport, n-flute biedt de perfecte oplossing. Hier zijn enkele voordelen van n-flute op een rijtje:

Waarom N-flute gebruiken voor uw verpakking?

Sterkte en duurzaamheid: n-flute is uitzonderlijk sterk en biedt een hoge mate van bescherming voor je producten. Het materiaal is bestand tegen stoten, schokken en druk, waardoor je producten veilig en onbeschadigd blijven.

Lichtgewicht: Ondanks de indrukwekkende sterkte is n-flute verrassend licht van gewicht. Dit betekent dat je minder betaalt voor verzendkosten en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk verkleint.

Printbaarheid: het is gemakkelijk n-flute verpakkingen te bedrukken met hoogwaardige grafische afbeeldingen, teksten en logo’s. Dit biedt de mogelijkheid om je merkidentiteit te versterken en je producten te laten opvallen in de schappen.

Opvouwbaarheid: n-flute kan gemakkelijk worden opgevouwen en plat worden verpakt, waardoor het ruimtebesparend is tijdens transport en opslag. Dit zorgt voor efficiëntie in je logistieke processen.

Milieuvriendelijk: Als drukkerij hechten we veel waarde aan duurzaamheid. N-flute is volledig recyclebaar en vervaardigd uit hernieuwbare bronnen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Bij TROMP bieden we een breed scala aan kartonnen verpakkingen die volledig aan jouw wensen kunnen worden aangepast. Of je nu op zoek bent naar verzenddozen, productverpakkingen of maatwerkoplossingen, onze experts staan klaar om je te helpen. Met onze geavanceerde druktechnologieën en expertise in verpakkingsontwerp kunnen we n-flute verpakkingen bedrukken die niet alleen functioneel zijn, maar ook je merkwaarde versterken.

Bekijk hier vouwkarton

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage n-flute verpakkingen bedrukken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES N-FLUTE VERPAKKINGEN

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.

    Colette Spek

    Account manager
    +31 (0)10 31 35 699
    cs@trompdrukkerij.nl