Skip to main content

 VOUWKARTON

Op zoek naar vouwkarton voor uw verpakking?

Als het van vouwkarton is, kan TROMP het maken…

Wat is vouwkarton (of massief karton)?

Vouwkarton, ook wel massief karton genoemd, is een stevig, duurzaam en flexibel materiaal dat voornamelijk bestaat uit cellulosevezels. Het wordt vaak gebruikt voor verpakkingen en displays vanwege zijn opvouwbaarheid en sterkte. Het biedt een uitstekende balans tussen lichtheid en stevigheid, waardoor het perfect is voor het beschermen van uw producten tijdens transport en opslag.

Bij TROMP kunnen we vouwkarton verpakkingen bedrukken en snijden volgens uw specificaties, waardoor u maatwerkoplossingen krijgt voor al uw verpakkingsbehoeften. Met vouwkarton kunt u complexe structuren en vormen creëren. Het is uitermate geschikt voor het maken van kartonnen verpakkingen, presentatiemappen, tafelkaarten, flyers en nog veel meer. Dankzij de flexibiliteit van het materiaal kunnen we uw ontwerpen tot leven brengen en unieke, opvallende stukken produceren die de aandacht trekken.

Daarnaast is vouwkarton verpakkingen bedrukken ook een milieuvriendelijke keuze. Het is 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Door te kiezen voor vouwkarton vermindert u uw ecologische voetafdruk en draagt u bij aan het behoud van het milieu. Kiest u voor FSC papier, steunt u ook nog eens het bosbehoud! Ook kunt u kiezen voor gerecycled karton, waardoor u verspilling tegen gaat.

Wij hebben de expertise, de technologie en het vakmanschap om vouwkarton om te zetten in hoogwaardige producten die aan al uw wensen voldoen. Onze ervaren ontwerpers en vakmensen werken nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen en een resultaat te leveren dat uw verwachtingen overtreft. Kom langs om te kijken wat voor karton wij kunnen aanbieden, in verschillende soorten, kleuren en diktes!

Vouwkarton verpakkingen voor uw product

Er zijn ontzettend veel keuzes in karton. Hieronder een aantal voorbeelden van verschillende kartonnen verpakkingen. Kom gerust langs om de verschillende opties van dichtbij te bekijken. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste vouwkarton voor uw product!

Bekijk hier n-flute karton

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage vouwkarton verpakkingen bedrukken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES VOUWKARTON VERPAKKINGEN

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.

    Colette Lansbergen

    Account manager
    +31 (0)10 31 35 699
    cl@trompdrukkerij.nl