Skip to main content

Cosmetica verpakking

Op zoek naar een luxe cosmetica verpakking voor uw product?

Luxe cosmetica verpakking laten bedrukken?

TROMP produceert een breed assortiment aan cosmetica dozen die speciaal zijn ontworpen om uw cosmetische producten op een stijlvolle en professionele manier te presenteren. Onze luxe cosmetica verpakking biedt niet alleen een veilige en beschermende behuizing voor uw waardevolle producten, maar dient ook als een krachtig instrument om uw merkidentiteit en -waarde te versterken.

De verpakkingen zijn zorgvuldig ontworpen om de aandacht te trekken en een blijvende indruk achter te laten. Met de door u ontworpen bedrukking, inclusief uw merklogo, kleuren en ontwerpen, kunt u de unieke merkidentiteit tot leven brengen. We bieden verschillende stijlen en vormen, zodat u de perfecte verpakking kunt kiezen die past bij uw producten en esthetiek. Deze verpakkingen kunnen desgewenst worden voorzien van spot UV-lak, foliedruk of preeg (reliëfdruk).

Naast de visuele aantrekkingskracht, bieden onze cosmetica verpakkingen ook praktische voordelen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig karton dat zorgt voor optimale bescherming tijdens transport en opslag. Met extra functionaliteiten van de op maat gemaakte interieurs, zorgen we ervoor dat uw producten georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk blijven.

De cosmetica verpakking speelt een cruciale rol in het stimuleren van de verkoop van uw cosmetische producten. Ze creëren een onderscheidende presentatie die de aantrekkelijkheid en waarde van uw producten vergroot, waardoor klanten eerder geneigd zijn om tot aankoop over te gaan.

Bij ons staan kwaliteit, creativiteit en klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om uw visie tot leven te brengen en verpakkingen te leveren die voldoen aan uw specifieke behoeften en merkidentiteit.

Mogelijkheden:

 

 • CO2 neutraal geproduceerd
 • Duurzame verpakking mogelijk
 • Afname vanaf 250 stuks
 • Snelle levering mogelijk
 • Op maat gemaakt
 • Mock-up & dummy mogelijk
 • Een eigen grafisch ontwerp of door ons laten maken

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES

COSMETICA VERPAKKING

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage bedrukte verpakkingen laten maken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

  Hulp nodig? Ik help u graag verder.

  Martin Groen

  Account manager
  +31 (0)10 313 56 22
  mg@trompdrukkerij.nl