Skip to main content

OVERIG DRUKWERK

DIRECT MAIL | HUISSTIJL | COMMERCIEEL | SPECIAAL DRUKWERK

BIJ TROMP KOMT KLEUR TOT LEVEN

Waar kunnen wij u mee helpen?

Diensten

Explosieve

Verpakkingen

Snel

Direct mail

Diensten

Gedurfd

Huisstijl
drukwerk

Diensten

Onderscheidend

Commercieel
drukwerk

Diensten

Uniek

Speciaal
drukwerk

DIRECT MAIL

TROMP DRUKKERIJ IS EEN DIRECT MAIL SPECIALIST

Al decennia lang produceren wij voor veel van onze klanten hun Direct Mails. Meer dan 350.000 poststukken per jaar! Moet het een selfmailer of een simpele brief in een bedrukte envelop worden? Of mag een folder of brochure letterlijk en figuurlijk worden gezien in een knisperende folieverpakking of een opvallende banderol? Of toch liever verzenden in een speciaal door ons gemaakt verzenddoos?

Wat de wensen ook zijn, wij voeren ze graag uit: printen, personaliseren, adresseren, sealen, couverteren, banderen, ter post bezorgen… we regelen het snel en betrouwbaar, in eigen huis. Daarnaast zijn wij al geruime tijd PostPlusPartner waardoor onze portie-tarieven zeker het opvragen waard zijn.

Onze andere drukwerk producten

Tromp biedt ook overig drukwerk producten, zoals:

Diensten

HUISSTIJL DRUKWERK

UW ORGANISATIE KAN ZICH ONDERSCHEIDEN DOOR ONS HUISSTIJL DRUKWERK

Tromp produceert een totaalpakket aan drukwerk, van een eenvoudig envelop tot een gecompliceerd adreskaartjes met foliedruk, kleur op snee en preeg. Maar ook alle andere gedrukte corporate uitingen – zoals briefpapier en offertemappen- zijn bij ons in de beste handen!

Home Overig drukwerk

Onze andere drukwerk producten

Tromp biedt ook overig drukwerk producten, zoals:

Diensten

COMMERCIEEL DRUKWERK

TROMP DRUKKERIJ, HET JUISTE ADRES VOOR AL UW RECLAME DRUKWERK

Dagelijks rolt het mooiste commercieel drukwerk – zoals flyers, folders, brochures, magazines, posters, stickers, bureaukalenders, presentatiemappen en catalogi – van onze persen. Levert u zelf de drukbestanden aan, dan kunt u erop rekenen dat onze prepress-specialisten ze zorgvuldig controleren, verwerken en beheren.

Onze andere drukwerk producten

Tromp biedt ook overig drukwerk producten, zoals:

Diensten

SPECIAAL DRUKWERK

TROMP PRINT & PACKAGING VERZORGT OOK AL UW SPECIAAL DRUKWERK

Tromp verzorgt al uw speciaal drukwerk. Van bijzonder en lastig drukwerk gaat ons drukkershart sneller kloppen. Wij bedenken en maken allerlei soorten drukwerk wat buiten het standaard drukwerk valt. Complexe vouwtechnieken, uitklapbare brochures of iets anders? Geen probleem voor Tromp Print & Packaging!

WAT IS SPECIAAL DRUKWERK?

Speciaal drukwerk is drukwerk met afwijkende formaten en vormen, speciale materialen of drukwerk wat is vervaardigd met bijzondere afwerkingstechnieken. Hierbij kunt u denken aan: kraskaarten, gestanst drukwerk, drukwerk met foliedruk, gecacheerd (=geplakt) drukwerk, stickers, hulzen en nog veel meer producten die allen afwijken van het standaard drukwerk. Door continue de trends en ontwikkelingen in de gaten te houden kunnen wij u adviseren over de laatste nieuwe technieken in drukwerkland. De mogelijkheden zijn ongekend!

Advies op maat

Dankzij de brede ervaring van onze medewerkers – zowel op kantoor als in de productie – komt zelfs het meest complexe drukwerk optimaal tot zijn recht. Ontdek de voordelen van speciaal drukwerk en laat u verrassen door onze experts! Wilt u ons uitdagen? Neem contact met ons op en vraag een offerte aan!

PRODUCTIEPROCES

Samen met u bespreken wij uw wensen en verwachtingen. Onze drukwerkexperts voorzien u van passend advies op basis van uw input en houden daarbij uiteraard rekening met uw budget. Zodra dit helder is gaan we graag voor u aan de gang. Wij maken de werktekening en produceren een blanco dummy. Indien deze akkoord is, kunt u de vormgeving op onze werktekening plaatsen of wij doen dit voor u. Daarna produceren hiervan een digitaal gedrukt exemplaar ter goedkeuring. Akkoord? Dan produceren wij de gehele oplage conform de laatste proef. Dit ter voorkoming van verwarring en ellende achteraf.

Onze andere drukwerk producten

Tromp biedt ook overig drukwerk producten, zoals:

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.