Skip to main content

Brievenbusdoos

Een luxe brievenbusdoos laten bedrukken?

Een brievenbusdoos laten bedrukken

op maat gemaakt voor uw product?

Wat is een brievenbusdoos?

Een brievenbusdoos is een speciaal ontworpen verzenddoos die voldoet aan de eisen van postbezorgingssystemen. Bij TROMP begrijpen we dat het van cruciaal belang is om uw goederen in optimale staat te laten aankomen. Onze brievenbusdozen zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteitsstandaarden en bieden de juiste bescherming tijdens het transport. We produceren ze van microgolfkarton en N-flute. Dat is stevig en mooi te bedrukken.

Onze brievenbus verpakking voldoet aan verschillende belangrijke eisen. Ze zijn stevig, duurzaam en bieden een betrouwbare bescherming voor uw producten. De verzenddozen zijn ontworpen om te passen in standaard brievenbusformaten (L 26 x B 36 x H 3,2 cm), wat betekent dat ze zonder extra verzendkosten direct bij uw klanten kunnen worden afgeleverd. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënte bezorging, maar bespaart ook op verzendkosten.

Waarom een brievenbusdoos laten bedrukken?

Met onze brievenbusdoos kunt u een breed scala aan producten verzenden. Of het nu gaat om kleding, boeken, cosmetica, elektronica of handgemaakte producten, onze verpakkingen bieden de perfecte balans tussen bescherming en presentatie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen worden aangepast aan uw specifieke vereisten. Met optionele interne opvullingen zoals beschermend schuim of luchtkussens, kunt u er zeker van zijn dat uw producten veilig op hun bestemming aankomen.

Bij TROMP begrijpen we dat uw merkimago belangrijk is. Daarom bieden we maatwerkopties voor brievenbusdozen om uw producten te laten opvallen. U kunt uw dozen laten bedrukken met uw bedrijfslogo, merkkleuren of een opvallend ontwerp dat de aandacht trekt. Ook kunt u een nog luxere uitstraling geven aan de verzenddoos door middel van foliedruk, spot UV-lak of reliëfdruk. Op deze manier zorgt u niet alleen voor een veilige bezorging, maar creëert u ook een positieve merkervaring voor uw klanten.

Mogelijkheden:

 

  • Duurzame verpakking mogelijk
  • CO2 neutraal geproduceerd
  • Kleine oplage vanaf 100 stuks
  • Grote oplage met snelle levering
  • Alles op maat gemaakt
  • Mock-up & dummy mogelijk
  • Een eigen grafisch ontwerp of door ons op te maken ontwerp
Bekijk onze verzendenveloppen
Bekijk onze verzenddozen

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES VERZENDDOZEN

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage bedrukte verpakkingen laten maken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.