Skip to main content

Zweedse bodem verpakkingen

Op zoek naar Zweedse bodem verpakkingen?

Zweedse bodem verpakking laten bedrukken?

Wat is een Zweedse bodem?

Een Zweedse bodem verpakking, ook wel bekend als een Zweedse bodemdoos, is een type verpakkingsdoos met een specifiek bodemontwerp dat extra stevigheid en stabiliteit biedt. Het is een populaire verpakkingsoplossing voor verschillende producten en industrieën.

De Zweedse bodem verpakking heeft een bodemconstructie met vouwbare flappen die in elkaar passen om een stevige basis te vormen. Deze flappen zijn aan de zijkanten van de doos bevestigd en worden vaak in elkaar geschoven en vastgezet om de bodem te vormen.

Zweedse bodem gebruiken voor uw product?

Hier zijn enkele kenmerken en toepassingen van Zweedse bodem verpakkingen:

1.  Stevigheid en stabiliteit: Dankzij het ontwerp van de Zweedse bodem biedt deze verpakking een solide en stabiele basis. De flappen sluiten nauw op elkaar aan en zorgen voor een stevige constructie die bestand is tegen druk en schokken tijdens transport en opslag.

2.  Eenvoudige montage: De Zweedse bodem verpakking kan snel en gemakkelijk worden gemonteerd. De flappen aan de zijkanten van de doos worden eenvoudigweg in elkaar geschoven en vastgezet om de bodem te vormen, waardoor er geen extra tape of lijm nodig is.

3.  Geschikt voor zware of kwetsbare producten: Vanwege de stevigheid en stabiliteit is de Zweedse bodem verpakking bijzonder geschikt voor het verpakken van zware of kwetsbare producten die extra bescherming nodig hebben.

4.  Stapelbaarheid: De stevige constructie van de Zweedse bodem verpakking maakt het mogelijk om meerdere dozen op elkaar te stapelen zonder dat de onderste dozen instorten of beschadigd raken. Dit is vooral handig bij opslag en transport.

5.  Diverse toepassingen: Zweedse bodem verpakkingen worden gebruikt in verschillende industrieën, waaronder voedingsmiddelen, elektronica, cosmetica, farmaceutica, en meer. Ze kunnen worden gebruikt voor het verpakken van producten zoals voedselproducten, dranken, elektronische apparaten, kleding, enzovoort.

Kortom, Zweedse bodem verpakkingen zijn stevige en stabiele dozen die gebruikt worden voor het veilig verpakken en transporteren van verschillende soorten producten. Ze bieden eenvoudige montage, bescherming en stapelbaarheid, waardoor ze een betrouwbare verpakkingsoplossing zijn voor diverse industrieën.

Mogelijkheden:

 

 • Duurzame verpakking mogelijk
 • CO2 neutraal geproduceerd
 • Kleine oplage vanaf 100 stuks
 • Grote oplage met snelle levering
 • Alles op maat gemaakt
 • Mock-up & dummy mogelijk
 • Een eigen grafisch ontwerp of door ons op te maken ontwerp

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES VERPAKKINGEN

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage bedrukte verpakkingen laten maken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

  Hulp nodig? Ik help u graag verder.

  Colette Spek

  Account manager
  +31 (0)10 31 35 699
  cs@trompdrukkerij.nl