Skip to main content

Verzenddozen bedrukken

Op zoek naar een verzenddoos op maat gemaakt?

Verzenddozen op maat gemaakt

laten bedrukken?

Wat is een verzenddoos?

Verzenddozen zijn speciaal ontworpen verpakkingsoplossingen die worden gebruikt om verschillende producten veilig en efficiënt te verzenden. Ze zijn ontworpen om bescherming te bieden tijdens transport en ervoor te zorgen dat uw producten in uitstekende staat bij de ontvanger aankomen.

Waarom verzenddozen laten bedrukken?

Of u nu een klein bedrijf, een webwinkel of een grotere organisatie bent, verzenddozen zijn een cruciaal onderdeel van uw logistieke proces. Ze bieden een scala aan voordelen die u helpen om een positieve indruk te maken op uw klanten en uw bedrijf soepel te laten verlopen.

Ten eerste bieden verzenddozen bescherming. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen schokken, stoten en andere vormen van ruwe behandeling die tijdens verzending kunnen optreden. Hierdoor kunnen uw producten veilig worden vervoerd zonder beschadigd te raken. Dit helpt om retourzendingen en klachten te minimaliseren, waardoor uw klanten tevreden blijven.

Verzenddozen zijn ook ontworpen met het oog op gemak. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat u de doos kunt kiezen die het beste past bij uw product. Bovendien zijn ze eenvoudig te monteren, waardoor u kostbare tijd en moeite bespaart bij het verpakken van uw producten. Snelle en efficiënte verpakking betekent dat u meer tijd kunt besteden aan andere belangrijke aspecten van uw bedrijf.

Bij TROMP begrijpen we dat uw merkimago belangrijk is. Daarom bieden we maatwerkopties voor verzenddozen om uw producten te laten opvallen. U kunt uw verzenddozen bedrukken met uw bedrijfslogo, merkkleuren of een opvallend ontwerp dat de aandacht trekt. Op deze manier zorgt u niet alleen voor een veilige bezorging, maar creëert u ook een positieve merkervaring voor uw klanten.

Wat is een brievenbusdoos?

Een brievenbusdoos is een speciaal ontworpen verzenddoos die voldoet aan de eisen van postbezorgingssystemen. Bij TROMP begrijpen we dat het van cruciaal belang is om uw goederen in optimale staat te laten aankomen. Onze brievenbusdozen zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteitsstandaarden en bieden de juiste bescherming tijdens het transport. We produceren ze van microgolfkarton en N-flute. Dat is stevig en mooi te bedrukken.

Onze brievenbus verpakking voldoet aan verschillende belangrijke eisen. Ze zijn stevig, duurzaam en bieden een betrouwbare bescherming voor uw producten. De verzenddozen zijn ontworpen om te passen in standaard brievenbusformaten (L 26 x B 36 x H 3,2 cm), wat betekent dat ze zonder extra verzendkosten direct bij uw klanten kunnen worden afgeleverd. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënte bezorging, maar bespaart ook op verzendkosten.

Mogelijkheden:

 

  • Duurzame verpakking mogelijk
  • CO2 neutraal geproduceerd
  • Kleine oplage vanaf 100 stuks
  • Grote oplage met snelle levering
  • Alles op maat gemaakt
  • Mock-up & dummy mogelijk
  • Een eigen grafisch ontwerp of door ons op te maken ontwerp
Bekijk onze brievenbusdozen
Bekijk onze verzendenveloppen

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES VERZENDDOZEN BEDRUKKEN

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage bedrukte verpakkingen laten maken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.