Skip to main content

Op zoek naar een verpakking met interieur?

Een interieur verpakking op maat gemaakt!

SPECIALIST IN OP MAAT GEMAAKTE  VERPAKKINGEN

Bekijk al onze verpakkingen

We begrijpen hoe belangrijk het interieur van een verpakking is om uw producten te onderscheiden en uw merk te laten stralen. Of u nu op zoek bent naar een luxueuze presentatie of een functioneel ontwerp, wij hebben de expertise om uw visie werkelijkheid te maken.

Wat is nu eigenlijk het interieur van een verpakking? Het interieur van een verpakking verwijst naar het ontwerp en de decoratie aan de binnenkant van de verpakking. Het gaat verder dan alleen de buitenkant en voegt een extra dimensie van esthetiek en functionaliteit toe.

Met een doordacht ontworpen interieur kunt u uw producten op een opvallende manier presenteren en uw merkidentiteit versterken.

Bij TROMP bieden we een breed scala aan verschillende interieurstijlen voor verpakkingen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw product en merk past.

Enkele voorbeelden van onze interieurs:

Interieur

Simpel interieur

Dit is een simpel tafeltje waar het product in ligt.

Verpakkingen bedrukken Kartonnen Gondeldoosje Cosmetica verpakking Dozen bedrukken Interieur Schuifdoosjes Doos met deksel

Complex interieur

De flesjes liggen niet op de bodem van de doos. Hieraan kunt u zien dat er gebruik is gemaakt van een twee-laagse tafel: een tafel waar de flesjes op liggen en een tafel die halverwegen de flesjes komen.

Doos met deksel Interieur

Spel interieur

Dit complexe interieur is speciaal voor een bordspel gecreëerd.

Doos met deksel Interieur Vouwkarton Verzenddozen

Dubbele bumper

Dit is een interieur met boven en beneden een bumperrand waar het product in vast ligt.

Grote of kleine oplage

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage dozen bedrukken laten maken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES

ONZE VERPAKKINGEN MET INTERIEUR

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan stevigheid, ontwerp, milieu-eisen etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

DUURZAME INTERIEUR VERPAKKING LATEN BEDRUKKEN?

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.