Skip to main content

Gondeldoosje | Pillowpack

Een gondeldoosje laten bedrukken?

Op zoek naar een gondeldoosje?

Op maat gemaakt voor uw product!

Wat is een gondeldoosje of pillowpack?

Het gondeldoosje is een elegante en veelzijdige verpakking met een uniek ontwerp. Het is vernoemd naar de traditionele gondelbootjes uit Venetië en heeft een karakteristieke vorm die direct de aandacht trekt. Gemaakt van stevig karton, biedt het gondeldoosje optimale bescherming voor uw producten. Het is verkrijgbaar in verschillende formaten en kan volledig naar uw wensen worden aangepast. Bij TROMP kunt u een prachtig gondeldoosje laten bedrukken!

Het pillowpack is de Engelse term voor het gondeldoosje en verwijst naar de vorm van een comfortabel kussen. Dit type verpakking is populair vanwege zijn eigentijdse uitstraling en functionaliteit. Het pillowpack biedt een combinatie van stijl en gemak, waardoor het perfect is voor het verpakken van diverse producten.

Waarom een gondeldoosje of pillowpack laten bedrukken?

Ten eerste bieden ze een unieke presentatie. Met hun opvallende vorm en elegante uitstraling zorgen ze ervoor dat uw product direct de aandacht trekt. Of het nu gaat om sieraden, cosmetica, chocolaatjes of andere geschenken, het gondeldoosje of pillowpack geven uw product een luxe en memorabele uitstraling.

Daarnaast bieden deze verpakkingen ook praktische voordelen. Het gondeldoosje is eenvoudig te openen en te sluiten, waardoor klanten gemakkelijk toegang hebben tot het product. Ze bieden ook bescherming tegen beschadiging en houden uw product veilig tijdens opslag en transport.

TROMP streeft naar de hoogste kwaliteit en afwerking van het gondeldoosje of pillowpack. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en werken samen met ervaren vakmensen om uw verpakkingsoplossingen te realiseren. U kunt kiezen uit verschillende materiaal- en afwerkingsopties, zoals glanzend, mat, foliedruk, embossing en meer. Hierdoor kunt u uw verpakking volledig afstemmen op uw merkidentiteit en de gewenste uitstraling creëren.

Kies voor het gondeldoosje of pillowpack en geef uw producten de verpakking die ze verdienen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van opvallende en professionele verpakkingsoplossingen die uw merk naar een hoger niveau tillen.

Mogelijkheden:

 

 • CO2 neutraal geproduceerd
 • Duurzame verpakking mogelijk
 • Afname vanaf 250 stuks
 • Snelle levering mogelijk
 • Op maat gemaakt
 • Mock-up & dummy mogelijk
 • Een eigen grafisch ontwerp of door ons laten maken

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES

GONDELDOOSJE BEDRUKKEN

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage bedrukte verpakkingen laten maken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

  Hulp nodig? Ik help u graag verder.

  Martin Groen

  Account manager
  +31 (0)10 313 56 22
  mg@trompdrukkerij.nl