Skip to main content

Sleeve verpakking

Op zoek naar een sleeve verpakking op maat gemaakt?

Sleeve (of wikkel) verpakking laten bedrukken?

Wat is een sleeve verpakking?

Een sleeve is een slimme, betaalbare en stijlvolle verpakkingsoptie die perfect is om uw producten te voorzien van een professionele uitstraling. Het is een huls of omhulsel van hoogwaardig karton dat naadloos om uw producten past, zoals flessen, potten, blikjes, boeken, blisters en meer. De sleeve fungeert als een extra laag, die u kunt bedrukken met uw merknaam, logo, informatie of aantrekkelijke ontwerpen. Het resultaat? Een oogverblindende presentatie die de aandacht trekt en de waarde van uw producten verhoogt.

Wat is een wikkel verpakking?

Maar laten we ook even stilstaan bij een ander product dat vaak verward wordt met een sleeve: de wikkel. Een wikkel is een flexibel stuk materiaal, meestal papier of plastic, dat om een product gewikkeld wordt. In tegenstelling tot een sleeve bedekt een wikkel meestal het hele product en kan het bedrukt worden met belangrijke informatie, ingrediëntenlijsten, barcodes en meer. Wikkelmaterialen zijn vaak dunner en bieden daardoor meer flexibiliteit in gebruik. Wikkels zijn dan ook goedkoper dan sleeves. Bij TROMP bieden we zowel sleeves als wikkels aan, zodat u kunt kiezen welke optie het beste bij uw product en behoeften past.

Sleeve of wikkel verpakking gebruiken voor uw product?

De mogelijkheden met sleeves en wikkels zijn eindeloos. Ze zijn niet alleen perfect voor productverpakkingen, maar kunnen ook gebruikt worden als marketingtools bij evenementen, promoties of cadeauverpakkingen. Of u nu een nieuwe smaak van uw ambachtelijke bier wilt introduceren, een limited edition parfumlijn wilt presenteren of een boek een extra vleugje luxe wilt geven, onze sleeves en wikkels bieden u de perfecte oplossing.

Bij TROMP begrijpen we dat elk product uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen aan voor uw sleeves en wikkels. Onze ervaren ontwerpers en drukkers staan klaar om met u samen te werken, van het concept tot de uiteindelijke productie. We maken gebruik van geavanceerde druktechnieken en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw sleeves en wikkels aan al uw verwachtingen voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze sleeves en wikkels uw producten naar een hoger niveau kunnen tillen. We staan klaar om u te helpen met opvallend en professioneel drukwerk dat indruk maakt op uw klanten.

Mogelijkheden:

 

 • CO2 neutraal geproduceerd
 • Duurzame verpakking mogelijk
 • Afname vanaf 250 stuks
 • Snelle levering mogelijk
 • Op maat gemaakt
 • Mock-up & dummy mogelijk
 • Een eigen grafisch ontwerp of door ons laten maken

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES SLEEVE VERPAKKING

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage bedrukte verpakkingen laten maken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

  Hulp nodig? Ik help u graag verder.

  Martin Groen

  Account manager
  +31 (0)10 313 56 22
  mg@trompdrukkerij.nl