Skip to main content

Schuifdoosjes

Op zoek naar kartonnen schuifdoosjes?

Schuifdoosjes laten bedrukken?

 Voor uw product op maat gemaakt!

Wat zijn schuifdoosjes?

Wat is een schuifdoos verpakking precies? Denk aan het traditionele doosje waarin lucifers worden bewaard. Onze schuifdoosjes zijn vergelijkbaar van vorm, maar bieden oneindig veel mogelijkheden. De doos bestaat uit een open doos, een soort tray en een sleeve die daar strak omheen schuift. Ze worden gemaakt van hoogwaardig karton en kunnen op maat worden bedrukt met uw eigen ontwerp, logo of boodschap.

Schuifdoosjes gebruiken voor uw product?

Wat kunt u doen met een schuifdoos verpakking? De mogelijkheden zijn eindeloos! Hier zijn enkele ideeën om u op weg te helpen:

– Productverpakking: Geef uw producten een stijlvolle en compacte verpakking met de schuifdoosjes. Het is ideaal voor kleine items zoals sieraden, cosmetica, ambachtelijke producten en nog veel meer. U kunt zelfs een venster toevoegen om een glimp van het product te tonen.

– Cadeauverpakking: Maak van uw geschenken iets bijzonders met de schuifdoos verpakking. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bruiloft of een andere speciale gelegenheid, deze verpakking voegt een vleugje elegantie toe aan uw presentatie.

– Promotie- en marketingmateriaal: Met de schuifdoosjes kunt u uw bedrijf op een unieke manier promoten. Gebruik ze als visitekaarthouders, houders voor kortingsbonnen of als compacte informatieverpakkingen voor uw producten of diensten. Het zal zeker de aandacht trekken van potentiële klanten.

– Evenementuitnodigingen: Bent u van plan een speciaal evenement te organiseren? Nodig uw gasten uit met een schuifdoos verpakking. Voeg een gepersonaliseerde uitnodiging toe aan de binnenkant en maak indruk met een elegante presentatie.

Mogelijkheden:

 

 • CO2 neutraal geproduceerd
 • Duurzame verpakking mogelijk
 • Afname vanaf 250 stuks
 • Snelle levering mogelijk
 • Op maat gemaakt
 • Mock-up & dummy mogelijk
 • Een eigen grafisch ontwerp of door ons laten maken

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES SCHUIFDOOSJES

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage bedrukte verpakkingen laten maken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

  Hulp nodig? Ik help u graag verder.

  Martin Groen

  Account manager
  +31 (0)10 313 56 22
  mg@trompdrukkerij.nl