Skip to main content

Autolock dozen

Op zoek naar een autolock verpakking?

Autolock doos laten bedrukken?

Wat zijn autolock dozen?

Een autolock doos is een specifiek type verpakkingsdoos met een geautomatiseerd sluitsysteem. Het is ontworpen om snel en gemakkelijk te worden gemonteerd zonder dat extra tape, lijm of bindmiddelen nodig zijn. De bodem van de verpakking vergrendelt automatisch wanneer de doos wordt opgezet. Dozen met een autolock bodem kunnen iets duurder zijn dan traditionele dozen met een opzetbodem. Het geautomatiseerde sluitsysteem voegt extra productiekosten toe aan de verpakking.

Het autolock-bodemsysteem bestaat meestal uit vier flappen aan de onderkant van de doos die in elkaar passen om de bodem stevig te sluiten. Deze flappen zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig kunnen worden gevouwen en vergrendeld zonder extra inspanning.

Autolock dozen gebruiken voor uw product?

Een autolock dozen bieden verschillende voordelen en toepassingen:

1.  Efficiënte verpakkingsoplossing: Het geautomatiseerde sluitsysteem maakt de montage van de verpakking snel en efficiënt. Het bespaart tijd en arbeid bij het verpakken van producten, vooral bij grote volumes.

2.  Gemakkelijk te gebruiken: Het vereist geen extra gereedschap, tape of lijm om de bodem te sluiten. Het vouwen en vergrendelen van de flappen is een eenvoudige handeling die snel kan worden uitgevoerd.

3.  Stevigheid en bescherming: De autolock bodem zorgt voor een sterke en stabiele basis voor de verpakking. Het vergrendelingsmechanisme houdt de bodem stevig gesloten en biedt bescherming aan het verpakte product tijdens transport en opslag.

4.  Professionele uitstraling: Autolock dozen hebben vaak een strakke en nette uitstraling. Ze geven een professionele indruk en kunnen de merkperceptie versterken.

5.  Herbruikbaarheid: De autolock bodem maakt het gemakkelijk om de verpakking meerdere keren te openen en te sluiten zonder dat dit ten koste gaat van de structuur of functionaliteit. Dit kan handig zijn voor opslag, hergebruik of retourzendingen.

Autolock dozen worden veel gebruikt in verschillende sectoren en industrieën, waaronder e-commerce, retail, voedingsmiddelen, cosmetica, elektronica en meer. Ze zijn ideaal voor het verpakken van producten die snel en efficiënt moeten worden ingepakt zonder extra sluitmiddelen te gebruiken. Daarnaast bieden ze een betrouwbare bescherming en een professionele presentatie van de producten.

Mogelijkheden:

 

 • Duurzame verpakking mogelijk
 • CO2 neutraal geproduceerd
 • Kleine oplage vanaf 100 stuks
 • Grote oplage met snelle levering
 • Alles op maat gemaakt
 • Mock-up & dummy mogelijk
 • Een eigen grafisch ontwerp of door ons op te maken ontwerp

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES AUTOLOCK DOZEN

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage bedrukte verpakkingen laten maken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

  Hulp nodig? Ik help u graag verder.

  Colette Lansbergen

  Account manager
  +31 (0)10 31 35 699
  cl@trompdrukkerij.nl