Skip to main content

Wijndozen

Op zoek naar wijndozen op maat gemaakt?

Wijdozen laten bedrukken?

Wat zijn wijndozen?

Wijndozen zijn speciaal ontworpen verpakkingen die dienen om uw kostbare flessen wijn te beschermen en te presenteren. Ze zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de esthetische waarde van uw wijnproducten. Of u nu een wijnmaker, een wijnhandelaar, een geschenkwinkel of een wijnliefhebber bent, onze wijndozen zijn de perfecte keuze om uw wijncollectie op een stijlvolle en veilige manier te verpakken.

Een van de belangrijkste functies van wijndozen is het bieden van bescherming. Flessen wijn zijn fragiel en gevoelig voor schokken en temperatuurschommelingen. Onze wijndozen zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat de flessen beschermt tegen impact en ongewenste trillingen tijdens transport. Daarnaast bieden ze ook bescherming tegen licht, wat de kwaliteit van de wijn kan aantasten. Met onze wijndozen kunt u er zeker van zijn dat uw wijnen veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen.

Wat zijn de mogelijkheden met wijndozen?

Naast bescherming speelt de presentatie van uw wijnproducten een belangrijke rol. Een wijndoos is niet alleen een verpakking, maar ook een manier om uw merk te promoten en een blijvende indruk achter te laten bij uw klanten. Bij onze drukkerij kunt u wijndozen bedrukken met uw logo, merknaam, afbeeldingen of specifieke ontwerpen. Hierdoor kunt u uw wijnen op een unieke en professionele manier presenteren, wat de aantrekkelijkheid en waarde van uw producten verhoogt.

Bij onze drukkerij begrijpen we het belang van maatwerk. Wij bieden een breed scala aan wijndozen in verschillende afmetingen en stijlen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu een doos nodig heeft voor één fles, een geschenkverpakking voor meerdere flessen of zelfs een gepersonaliseerde houten kist, wij hebben de juiste oplossing voor u. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste ontwerp, het selecteren van de beste materialen en het realiseren van uw visie.

Bekijk onze andere flesverpakkingen

Mogelijkheden:

 

 • CO2 neutraal geproduceerd
 • Duurzame verpakking mogelijk
 • Afname vanaf 250 stuks
 • Snelle levering mogelijk
 • Op maat gemaakt
 • Mock-up & dummy mogelijk
 • Een eigen grafisch ontwerp of door ons laten maken

BEKIJK HIER ONZE DUURZAME VERPAKKINGEN

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES WIJNDOZEN BEDRUKKEN

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage wijndozen bedrukken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

  Hulp nodig? Ik help u graag verder.

  Martin Groen

  Account manager
  +31 (0)10 313 56 22
  mg@trompdrukkerij.nl