Skip to main content

Fefco verpakkingen

Op zoek naar Fefco verpakkingen?

Fefco verpakking laten bedrukken?

Bij het versturen, opslaan en beschermen van goederen is een goede verpakking van essentieel belang. Fefco verpakkingen bieden de perfecte oplossing voor een breed scala aan producten. Fefco staat voor “European Federation of Corrugated Board Manufacturers” en is een gestandaardiseerd systeem dat wordt gebruikt om verschillende soorten kartonnen verpakkingen te definiëren. Deze gestandaardiseerde codes maken het gemakkelijk om specifieke verpakkingsontwerpen te identificeren en te communiceren.

Hieronder vindt u enkele van onze meest gebruikte Fefco codes, samen met een bijbehorende afbeelding van elke verpakking:

Bij tromp zijn we ervaren in het produceren van Fefco verpakkingen volgens uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar standaardverpakkingen of maatwerkoplossingen, wij bieden hoogwaardige bedrukking en ontwerpmogelijkheden om uw verpakkingen te personaliseren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw Fefco verpakkingsbehoeften. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte verpakkingsoplossing voor uw producten.

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij TROMP kunt u ook een kleine oplage bedrukte verpakkingen laten maken. De minimale afname is 100 stuks. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Handeling

Om onze klanten te ontzorgen bieden wij ook fullfilment en warehousing aan. Of het nu gaat om het plakken van stickers, producten in de dozen plaatsen, doosjes opzetten of een combinatie van deze, het kan allemaal…

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

BEKIJK OOK ONZE ANDERE VERPAKKINGEN:

PRODUCTIEPROCES VERPAKKINGEN

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wat voor foliestempel, uw milieu-eisen, de stevigheid, het ontwerp, etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!
6

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.

    Colette Spek

    Account manager
    +31 (0)10 31 35 699
    cs@trompdrukkerij.nl