Skip to main content

FSC® certificaat

FSC®-gecertificeerd

Tromp is sinds 2008 FSC®-gecertificeerd onder het licentienummer FSC-C021795. Sindsdien voldoet een steeds groter deel van onze productie aan de FSC®-normen. En dát beschouwen we als een positieve ontwikkeling. Immers: door te drukken op papier met het FSC®-keurmerk dragen we samen met onze klanten bij aan het behoud van (oer)bossen.

Meer lezen over FSC

Advies nodig over drukwerk?

Onze klanten van adviseren over drukwerk. Daar houden wij van. Tromp heeft meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om drukwerk uitdagingen.

Duurzaam

FSC® logo

In de grafische industrie kennen we diverse FSC®-labels die naar keuze liggend of staand in een ontwerp mogen worden opgenomen. Welk label mag worden gebruikt, hangt af van de samenstelling van het papier waarop de productie wordt gedrukt.

Indien nodig wordt in het FSC®-label vermeld waarop het FSC®-keurmerk betrekking heeft. Bijvoorbeeld: ‘Verpakking gemaakt uit verantwoorde materialen’ wanneer een niet- FSC®-gecertificeerd product is verpakt in een FSC®-gecertificeerde verpakking.

Vraag het juiste FSC®-label aan!

Om misbruik te voorkomen, zijn bovenstaande FSC®-labels voorzien van een fictief licentienummer. Neem voor het aanvragen van een FSC®-label met het licentienummer van Tromp (FSC-C021795) contact met ons op. We mailen het gewenste FSC®-label dan zo snel mogelijk.

MAAK KENNIS
MET ONZE INKLEURDERS

Martin Groen

Account manager
+31 (0)10 13 35 622
mg@trompdrukkerij.nl

Colette Spek

Account manager
+31 (0)10 31 35 699
cs@trompdrukkerij.nl

Claudia van der Kraan

Administratie
+31 (0)10 313 56 11
ck@trompdrukkerij.nl

Edwin Heijerman

Account manager
+31 (0)10 31 35 633
eh@trompdrukkerij.nl