Sleeve Verpakking

Een luxe verpakking om een extra dimensie toe te voegen aan jouw pakket

Wat is een sleeve verpakking?

Voor veel klanten produceren wij (luxe) sleeves, dat doen we in grote en kleine oplages. De sleeves worden geproduceerd van een stevig vouwkarton. De sleeves zijn een soort van huls die om een andere verpakking heen gedaan word. Onze sleeves worden opmaat voor u gemaakt. Als u ons de doos/verpakking toestuurt waar de sleeve omheen moet, krijgt u van ons de werktekening. De sleeve past dan perfect om uw doos/verpakking.  De functie van de sleeve kan heel divers zijn. Ze kunnen uw product een luxe uitstraling en uw beeldmerk/logo geven. Ze kunnen een productomschrijving, handleiding en barcode bevatten. Verder zijn de sleeves zeer breed inzetbaar; zo produceren wij sleeves voor kant- en klaar maaltijd uit de vriezer (2 of 3 punts geplakt), voor om brievenbusdoosjes (postdoosjes), voor om grote golfkartonnen dozen, voor om chocoladedoosjes, sleeves voor om kerstpakketten, sleeves voor om een sinterklaasletters of zelfs sleeves voor om paaseieren. Alles voor u en opmaat gemaakt. De sleeve kan net zo luxe gemaakt worden als u zelf wilt. Zo kunnen we de sleeve mat of glanzend lamineren, voorzien van spot UV-lak (een plaatselijke glanslaag), een preeg (reliëf) of zelfs foliedruk (goud of zilver). Ook kan de sleeve kan ook voorzien worden van een uitgestanst gat, zodat u het product door het gat/doos/verpakking kunt bewonderen. De sleeve kan aan 2 kanten of aan één kant een opening hebben.

Offerte aanvragenNeem contact op

Mogelijkheden

 

  • Full-color bedrukking
  • Afname vanaf 250 stuks
  • Dummy verpakking mogelijk
  • Snelle levering

EEN CUSTOM MADE SLEEVE VOOR JOUW VERPAKKING?

MET JOUW ONTWERP EROP?

Wij houden ervan om uitgedaagd te worden! Heeft u speciale wensen omtrent een sleeve? Wilt u op geheel unieke wijze een sleeve laten maken? Dat kan! Onze specialisten begeleiden u het gehele traject van A tot Z. Meer weten? Onze inkleurders staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bekijk ook de vele andere mogelijkheden aan verpakkingen!

Kleine of grote oplage verpakkingen

Bij Tromp kunt u ook een kleine oplage bedrukte verpakkingen laten maken. Het is dus niet noodzakelijk om een grote oplage af te nemen.

Levering

U kunt ervoor kiezen om de gehele oplage plano of volledig opgezet bij u af te leveren. Wilt u liever een voorraad bij ons zodat u deze kunt afroepen? Geen enkel probleem!

PRODUCTIEPROCESS VERPAKKINGEN

1

Wat wilt u verpakken en welke eisen heeft u?

U stuurt het product dat u wilt verpakken naar ons op of, liever nog, u kunt natuurlijk ook langskomen om alle details te bespreken. Wij kunnen achterhalen aan welke voorwaarden uw op maat gemaakte verpakking moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan stevigheid, ontwerp, milieu-eisen etc.
2

Technisch ontwerp en dummy

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd gaan onze experts aan de slag om hier een unieke en bijzondere verpakking van te maken. Nadat wij een concreet ontwerp hebben bedacht maken we één blanco dummy en sturen we deze naar u op.
3

Design

Na akkoord op de dummy krijgt u van ons de technische lijntekening. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren of u laat onze grafische afdeling een ontwerp voor u maken.
4

Complete dummy

Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij één digitaal exemplaar (met bedrukking op het oplagepapier). Dit exemplaar is het beoogde eindresultaat en dient als leidraad voor de gehele oplage. Samen met u controleren wij alle details en laten daarmee niets aan het toeval over. Voorkomen is immers beter dan genezen!
5

Productie

Zodra de dummy akkoord is bevonden kunnen wij het productieproces starten. Ons technisch personeel zorgt dat alle machines goed zijn ingesteld zodat er niets mis kan gaan. U bent altijd van harte welkom om te zien hoe dit in zijn werking gaat!

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.