Skip to main content

ZOEKT U EEN BIJZONDERE VERPAKKING DIE U IN KLEINE OPLAGE KAN AFNEMEN?

Kleine oplages is voor Tromp geen enkel probleem

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte verpakking?

Wilt u deze in kleine oplage bestellen? Tromp Print & Packaging kan u hiermee verder helpen! Wij verzorgen verpakkingen op maat in iedere gewenste vorm en voor elk budget!

Een kleine oplage betekent niet dat er minder aandacht hoeft te worden besteed aan een verpakking. Wij geloven dat iedere verpakking bijzonder moet zijn ongeacht de oplage. Don’t judge a book by it’s cover – een bekende uitspraak maar dat geldt niet voor producten. Hoe je het wendt of keert, mensen beoordelen producten op basis van presentatie en dus op de verpakking. Tromp zorgt voor de juiste balans tussen creativiteit en functionaliteit en zorgt keer op keer voor een verbluffend resultaat.

Als geen ander weten wij hoe complex een traject kan zijn bij het ontwikkelen van op maat gemaakte verpakkingen. De juiste begeleiding is hierbij essentieel. Ons team van specialisten hebben jarenlange aantoonbare ervaring met het bedenken en ontwikkelen van verpakkingen op maat. Wij kunnen u helpen met het bedenken van een passende verpakking voor uw product.

Wilt u meer informatie of zoekt u een partij die verpakkingen maakt met kleine oplages? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook uw product naar ons toe sturen, dan verzinnen wij een gepaste verpakking hiervoor!

Bekijk onze verpakkingen

Onze andere drukwerk producten

Tromp biedt ook diverse andere drukwerkproducten, zoals huisstijldrukwerkdirect mail en meer.

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.

    Colette Spek

    Account manager
    +31 (0)10 31 35 699
    cs@trompdrukkerij.nl