Laat uw plastic verpakking omzetten naar duurzame verpakking

Plastic afval vormt een steeds groter probleem en de vraag naar duurzame verpakkingen groeit. Wat voor verpakkingsmateriaal gebruikt u wanneer u iets moet verpakken? Als het antwoord op deze vraag plastic of kunststof is, dan helpt TROMP u graag verder. Wij gaan samen met u op zoek naar een duurzaam alternatief voor uw plastic verpakking.

In de supermarkt, de bouwmarkt, de drogisterij of de snackbar, plastic verpakkingen zien we overal terugkomen. Klein fruit is verpakt in een plastic bakje, schroeven en boren zitten in een plastic doosje en zelfs de verpakking van cosmeticaproducten bestaat uit plastic. Bij veel van de snackbars zitten friet en snacks nog steeds in een kunststof bakje. Met de duurzame mogelijkheden van tegenwoordig wordt het tijd om hier iets aan te doen.

Op maat gemaakte verpakkingen

Vermindering van plastic afval klinkt heel logisch, maar blijkt in de praktijk nog vrij lastig. Een plastic verpakking is vaak gemakkelijker dan een papieren of kartonnen verpakking. Wij spreken veel ondernemers die hun producten duurzaam willen verpakken, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen. Daar kunnen wij bij helpen. Wij bedenken en ontwikkelen op maat gemaakte duurzame verpakkingen voor uw product.

Het hele proces, van het bedenken van de verpakking tot het eindproduct, gebeurt bij ons in huis. Dit geeft ons zicht en controle op het gehele productieproces. Het bedrukken doen wij met chemievrije platen en biologisch afbreekbare inkten, daarnaast zorgen we dat er zo min mogelijk afval na de productie overblijft. U kunt er dus zeker van zijn dat uw nieuwe verpakking echt duurzaam is.

Voordeel van duurzame verpakkingen

Als u als ondernemer bij wilt dragen aan een duurzame samenleving kunt u het milieu en ook de consument een handje helpen door te kiezen voor een kartonnen verpakking. Karton is een veelzijdig en mooi te bedrukken verpakkingsmateriaal en kan allerlei vormen gebruikt worden. Dit draagt natuurlijk bij aan het verminderen van plastic afval.

Duurzame toekomst

Wij helpen een ondernemer die een duurzame toekomst tegemoet wil gaan graag op weg. Kom bij ons met je plastic of kunststof verpakking dan gaan wij kijken naar een papieren alternatief. Het is ook mogelijk om een kleine oplage bedrukte verpakkingen te laten maken. Of je nu één exemplaar of vele duizenden exemplaren nodig heeft, bij ons kan het allemaal!

Leave a Reply