Skip to main content

Speciaal drukwerk

Daagt u ons uit?

Offerte aanvragenBekijk drukwerk

TROMP PRINT & PACKAGING VERZORGT OOK AL UW SPECIAAL DRUKWERK

Tromp verzorgt al uw speciaal drukwerk. Van bijzonder en lastig drukwerk gaat ons drukkershart sneller kloppen. Wij bedenken en maken allerlei soorten drukwerk wat buiten het standaard drukwerk valt. Complexe vouwtechnieken, uitklapbare brochures of iets anders? Geen probleem voor Tromp Print & Packaging!

SOLIDE DRUKKERS, AL DRIE GENERATIES LANG

We helpen u graag bij het zoeken naar een geschikte papiersoort en geschikte kleuren voor uw huisstijl. Of het nu gaat om PMS-kleuren of de daarbij behorende full-colour opbouw, wij adviseren u graag. Wij houden uw huisstijlkleuren op een constant hoog niveau.

WAT IS SPECIAAL DRUKWERK?

Speciaal drukwerk is drukwerk met afwijkende formaten en vormen, speciale materialen of drukwerk wat is vervaardigd met bijzondere afwerkingstechnieken. Hierbij kunt u denken aan: kraskaarten, gestanst drukwerk, drukwerk met foliedruk, gecacheerd (=geplakt) drukwerk, stickers, hulzen en nog veel meer producten die allen afwijken van het standaard drukwerk. Door continue de trends en ontwikkelingen in de gaten te houden kunnen wij u adviseren over de laatste nieuwe technieken in drukwerkland. De mogelijkheden zijn ongekend!

PRODUCTIEPROCESS

Samen met u bespreken wij uw wensen en verwachtingen. Onze drukwerkexperts voorzien u van passend advies op basis van uw input en houden daarbij uiteraard rekening met uw budget. Zodra dit helder is gaan we graag voor u aan de gang. Wij maken de werktekening en produceren een blanco dummy. Indien deze akkoord is, kunt u de vormgeving op onze werktekening plaatsen of wij doen dit voor u. Daarna produceren hiervan een digitaal gedrukt exemplaar ter goedkeuring. Akkoord? Dan produceren wij de gehele oplage conform de laatste proef. Dit ter voorkoming van verwarring en ellende achteraf.

DUURZAAM DRUKWERK

Duurzaamheid zit diepgeworteld bij Tromp. Al het speciale drukwerk wordt vervaardigd met een strikt MVO-beleid en is terug te zien in het gehele productieproces.

Duurzaam

Onze andere drukwerk producten

Naast commercieel drukwerk levert Tromp ook diverse andere drukwerk producten, zoals:

Advies op maat

Dankzij de brede ervaring van onze medewerkers – zowel op kantoor als in de productie – komt zelfs het meest complexe drukwerk optimaal tot zijn recht. Ontdek de voordelen van speciaal drukwerk en laat u verrassen door onze experts! Wilt u ons uitdagen? Neem contact met ons op en vraag een offerte aan!

Vraag direct een offerte aan.

    Hulp nodig? Ik help u graag verder.

    Claudia van der Kraan

    Administratie
    +31 (0)10 313 56 11
    ck@trompdrukkerij.nl